top of page

Nincs az a tanulmányi eredmény, nincs az a jól fizető majdani állás, ami miatt ...

Még 1 szó a NYÚJTÁS-ról, de beszélhetnénk a mobilizációról is.


A képen H. Eden látható partnerével. H. Eden népszerű fitness modell és edző Amerikában. Élő fellépése volt a napokban, melyet online is közvetítettek. Néztem a bemelegítését, mely nekem nagyon szimpatikus volt. Szépen átmozgatta a teljes testet, mindegyiket egy picit bemozgatva a várható megterhelésre. És a fotón épp a csípőjét készíti elő a munkára, aki hozzám jár, az tudja, hogy ez nálam nem maradhat ki a bemelegítésből. Egyszerűen kell és kész.

Nagyon fontos, mikor el kezdesz edzeni, hogy jól be legyenek melegítve az izmok, és fel legyenek készítve az ízületek a várható megpróbáltatásra.



Hidd el, ha ez elmarad, vagy elsumákolod az ízületi hajlékonyságod látja a kárát, ami később komoly sérüléshez is vezethet.


Tudjátok rólam, hogy karate edző is vagyok. Sajnos sok gyermek mozgásigénye nincs kielégítve. Sokat vannak az iskolában, ahol akár 8 órát is ülve kell végigcsinálni. Utána meg nemhogy nem játszhat, újra tanulásra készteti édesanyja/édesapja, figyelmen kívül hagyva életkorának egyik legjellemzőbb szükségességét a játékot, különösen a mozgásos játékot. Össze ne keverjük a számítógépes játékokkal. Az egyoldalú táplálkozás, vagy ásványiaanyag-, vitaminhiányos táplákozás gyenge testet eredményez. A gyerekek egy része már gyermekkorban látványosan rossz tartással, és beszűkült ízületekkel rendelkezik. Nem egy tanítványom van, aki nem tud egyenes háttal ülni, vagy nem tudja kinyújtani a térdét ülve. Bámulatos, hogy mik vannak! El se hiszitek!


Figyeljetek magatokra, és gyermekeitekre, hogy egészségesek maradjanak, mert nincs az a tanulmányi eredmény, nincs az a jól fizető majdani állás, ami miatt érdemes feláldoznunk az egészségünket!


Eddzetek velünk:

  • személyesen: KAKUSEI SE - 2316 Tököl, Akácos út 41. - bejelentkezés: https://www.tabataworld.net/edzesek-szemelyesen

  • online: https://www.tabataworld.net/edzesek

69 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page