top of page

UKC - Ultimate Kakusei Challenge

Edzésen már kérdeztétek, most itt az oldalon is bemutatjuk az UKC - Ultimate Kakusei Challenge-t.


Ez egy szuper kihívás mindenkinek, aki szereti próbára tenni magát. Marcsi sz egyesület vezetője sokáig gondolkodott, mit is adhatna ügyfeleinek, edzőtársainak. (Mint tudjátok, ő karate edző is egyben, ahol rendszeresen vannak övvizsgák, versenyek. Így számára természetes volt, hogy a SIKER élményét nem csak edzésen szükséges átadni, hanem különböző kihívások felállításában is.)


2019-ben Marcsinak a Pongor Publishing Kft. egyik rendezvényén pattant ki a fejéből, hogy mit is adhatna edzőtársainak, és azoknak, akik szeretik ezt a fajta edzést. Mégpedig egy olyan versenyt, egy olyan kihívást, ami még soha sehol nem volt megrendezve. 

Nem akdályfutó verseny, hisz az országszerte már rengeteg van, jobbnál jobbak - és tudjuk, az eredeti mindig jobb, mint a másolat - hanem egy olyan verseny, ami alkalmazza ezt a módszert. Marcsi 3 évet várt az ötletre, és 2019-ben ezen a rendezvényen beugrott, és most már láthatod is, hogy megvalósította azt, amit a szemei előtt látott. Pongor-Juhász Attila üzleti coach ettől fantasztkus, mert olyan környezetet teremt a számodra, hogy olyat is láss, amit még Te is hitetlenkedve fogadsz, és Attila addig juttat el, hogy ne csak lásd, de meg is valósítsd. 

És Marcsi mit látott?

Sok felnőtt embert, aki szabadidejében egy sportrendezvényen kiválóan érzi magát, próbára teszi magát és NYER! Hiszen olyan élménybe lesz része, ami mindenképp a komforzónáján kívül esik, olyan közösségben, ahol jól érzi magát. Igazi ünnep, mert megéljük a pillanatot, hogy ÉLÜNK, hogy MOZGUNK, hogy ÖRÜLÜNK egymásnak...

Érezd hát jól magad! 


Ha megtetszett a dolog, vagy még további információra van szükséged, keresd fel a verseny oldalát:

www.kakusei-challenge.com

37 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page