top of page

Magyarázkodás...

Nem hinném, hogy bárkinek is beszámolóval tartozol, hogy Neked miért szükséges edzésre menned (!)



DE!!!!


Gondolkodhatsz azon, hogy aki mondja, hogy ez baromság, az jó szándékkal teszi-e. Ha nem jó szándékkal, akkor irigy rád, féltékeny, vagy kifejezetten rosszat akar-e.

Ha igen, akkor csak kérdezem, miért tartasz vele kapcsolatot? Vagy kifejezetten élvezed, hogy semmibe vesznek? Ez így Neked megfelel?

Szerintem jogodban áll egészséges életet élned, a saját módszereiddel, jogodban áll kiválasztani, melyik edzésfajta felel meg Neked, és jogodban áll mindezt saját magadért megtenni, mert jogodban áll szeretni magad!


Miért kéne elfogadni, és megerőszakolni magunkat, hogy azt tegyük, amit a másik mond, hisz, vagy gondol? Ha különbözö anya, apa nemzett, nem hinném, hogy mindenben egyet kéne értenünk, de találhatunk olyan embereket, akik közel állnak a mi hitvallásunkhoz, gondolkodásunkhoz. Nem hinném, hogy minden agyament dolgot el kellene fogadnunk, csak azért, hogy bizonyos emberek maguk közé engedjenek. Legyünk egy különlegesség, és küzdjenek meg a társságunkért. Nem hinném, hogy aki leszólja az ambíciónkat, az a javunkat akarja, sőt megérdemli a társaságunkat. Ha annyira nem felelünk meg valakinek, az el is mehet mellőlünk, nem kell velünk lennie. Hiszem, és tudom, hogy mindannyian értékesek vagyunk a magunk módján, de ezt csak akkor fogják megbecsülni, ha ki mersz állni magadért!


Eddz velünk! Olvass minket!


 

15 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page