top of page

Feszes feneket szeretnél?

Íme néhány gyakorlat, melyet, ha rendszeresen végzel, szép kerek, feszes feneked lesz. AZ urak ne fussanak el sírva, ugyanis ők ugyanúgy képesek elhízni ezeken a tájakon és fel se tűnik nekik, hogy valami nem OK. Szóval tessék kipróbálni, és ha megy, legalább 1 hónapig kitartóan csinálni.


Persze mielőtt belekezdesz, mindig melegíts be!


1. Csípőemelés

Kiinduló helyzet: hanyatt fekvés + térd behajlítva+ talpak a talajon. Ahhoz, hogy nehezítsük a dolgot, vegyünk medicin labdát a térdeink közé. Végezzünk csípőemelést 30-szor.2. Lórúgás

Vicces a gyakorlat neve, de nagyon hatékony. Ereszkedjünk le négy-kéz-láb, emeljük fel az egyik lábunkat úgy, hogy térdünknél be van hajlítva. Sarkunkat emeljük magasra, az égész úgy néz ki, mint amikor a ló rúg egyet. Ezt is végezzük 30-szor egymás után. Majd a másik oldalra is!


3. Guggolásban rugózás

Guggolj le, és ebben a pozícióban rugózz fél percig. Az egyensúly könnyebb megtartása érdekében kezedet rakd mellső középtartásba. Igazán nehéz gyakorlat. :) Szintén 30 rugózást végezz.


Ez a 3 gyakorlat igazán jó kis kört ad ki. (Ugye az egyik gyakorlatot két oldalra is meg kell csinálni!) Ismételd meg a komplett kört 3-szor és egy jó kis fenékedzést kaptál.

Ha szép eredményt akarsz elérni, ismételd a gyakorlatokat 1 héten háromszor, 1 hónap múlva jelentős változást tapasztalhatsz.


Írd meg kommentben, ha kitartóan végig csináltad az 1 hónapot!


Ha vágysz még több edzésre csatlakozz hozzánk:

209 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page