top of page

Dolgoztasd meg a törzsedet a nagy melegben - eddz egy székkel

Sziasztok, ma a nagy melegre való tekintettel, avagy mégse egy rövid edzésprogramot osztunk meg. Célunk, hogy amikor otthon vagy szabadságon, vagy a nagy meleg miatt nincs kedved edzeni... netán nincs kedved kijönni a hűs szobából, akkor is eddz egy kicsit. Méghozzá egy szék vagy egy fotel segítségével, mert ugye bár nincs kifogás! :)


Tehát egy kis bemelegítés után a következőket ajánljuk:


1. törzsfordítás


Ülj a szék szélére, egyik lábad legyen behajlítva a talajon, a másik kinyújtva. Karjaid legyenek keresztbe a vállon. Emeld fel a kinyújtott lábad és forgasd a törzsedet jobbra és balra. Ismételd meg 10-szer, utána válts lábat és ott is csináld meg a gyakorlatot 10-szer.











2. lábemelés


Állj a szék támlájához, és fogd meg. Emeld oldalra a lábadat 20-szor. Fordulj meg és végezd el a másik oldalra is.









3. ellentétes könyék és térd érintés


Ülj vissza a székre, kezedet helyezd a tarkódra. Fordítsd a törzsed a másik irányba és húzd fel az ellentétes oldalon a térdedet. Érintsd össze a könyöködet és a térdedet. Ismételd a gyakorlatot oldalanként 15-ször.





















4. Hátsó karhajlítás

Támaszkodj meg a széken, lábad kinyújtva, sarkadon alátámasztva a törzs. Tartani kell magad hátsó kéztámaszban. Végezz karhajlításokat. Ha nehéz hajlítsd be a térdedet. Ismételd meg 20-szor.







Ha megjött a kedved az egészet ismételd meg 8-szor.


Kedves egészségetekre!

61 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page