top of page

Derékfájósoknak otthon végezhető gyakorlatok

Nem errő akartunk írni, de!!! :) Ismerve magunkat, átgörgetjük, majd legközelebb megírjuk, stb. Nincs legközelebb, mert nagyon is értékes a dolog.


Manapság rengetegen szenvednek derékfájástól. Ezt a sok ülőmunka ugyanúgy kiválthatja, mint a túl puha ágyban való heverészés. Tehát mikor azt hiszed, pihensz az ágyban... lehet, épp rosszat teszel magadnak. Minden esetben vizsgáld felül a szokásaidat. Ugyanez. Sokat ülsz, de nem azért mert lusta vagy, hanem azért, mert termelékeny akarsz lenni, még ezt lekönyveled, még azt elintézed, még amazt befejezed. Mérd az időt, mennyit töltesz ülve! Létfontosságú, hogy óránként felállj, és átmozgasd magad!


Szerintetek véletlen, hogy az iskolában így alakult ki az órák rendje? Nem csak arról van szó, hogy meddig tudnak figyelni a gyerekek, hanem arról is, hogy meddig tolerálja a szervezet az egyhelyben ülést. Számtalanszor írtuk már, az emberi test mozgásra lett kitalálva, nem egyhelyben való ülésre!


Itt egy gyakorlatsor, melyet végezz el reggel, délben este... összesen 3-szor 8 percet kéne magadra szánni, hogy jobban legyél!


Amúgy meg ne sajnáld az időt a mozgásra, hiszen az egészséged múlik rajta!


Keress minket, ha edzeni akarsz, és ha csak olyan időpontban érsz rá, amikor nincs csoportos edzés, válaszd a Személyi, vagy magán edzéseinket, egyeztess velünk, állunk a rendelkezésedre!


KAKUSEI Sport

2316 Tököl, Akácos út 41.

+36-70-294-5091



60 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page