top of page

A NYÁRI TEST TÉLEN KÉSZÜL!


Ha bevállalós vagy, és keresel egy érdekes sportolási formát, akkor itt a KAKUSEI Tabata!

Tabata Japánból ered, névadója Izumi Tabata professzor. Tabata professzor eredetileg teljesítménynövelés céljából fejlesztette ki a munkatársaival ezt az edzésformát az akkori japán gyorskorcsolya válogatott tagjainak.  Rövid, intenzív szakaszok pihenőkkel váltó, nagy intenzitású intervall tréninget. Közvetlen az edzések utáni pár órában az anyagcsere fokozódik, a szervezet alkalmazkodik az őt ért ’stressz’-hez, újraépíti magát egy „magasabb fittségi szinten”. A Tabata edzésmódszer (beleértve magát az edzésmunkát illetve az azt követő utóhatást) több kalóriát éget, mint a hosszabb, kevésbé intenzív tréning,  mivel a pihenőidőben főleg zsír ég. Megemelkedik az anyagcsere, és a regenerációs folyamatok hosszú időre, akár több napra is felpörgetik a zsírégetést – így a „hagyományos" edzésekkel szemben sokkal tovább sokkal több kalóriát éget el a szervezetünk. Ezzel az edzéssel fittebb és vékonyabb tudsz lenni.

Trióban (san-három) dolgozunk. 3 feladat 4-szer (shi) ismételve 30 mp-es teljes erőbedobás után 10 mp-es szünet, első kör után 2 perc szünet, utána a második, majd a harmadik kör. Edzésünk azért speciális, mert oktatónk harcművészeti múlttal rendelkezik, így már a bemelegítésben nagyobb hangsúlyt kap a rugalmasság, és a levezetésben a nyújtás mellett helyet kap néhány gerinckímélő tornagyakorlat is. Ha elkezded, nem fogod megbánni, hiszen kitartó munka mindig meghozza az eredményt. Csoportot építünk, így a KEZDŐ csoport heti 2-szer tudja ezt a mozgásfajtát választani.  Tehát csak bátran!

  • Akkor is, ha kezdő vagy és régen mozogtál,

  • akkor is, ha gyakorlott vagy, és szeretnél valami újat, mást is csinálni

  • vagy kiegészítenéd a megszokott edzéseidet, hogy még hatékonyabb legyél.

A foglalkozás változatos, nehéz ráunni. Várunk Mindenkit szeretettel! Az első óra ingyenes! Helyszín? A foglalkozások Tökölön az Akácos út 41-ben vannak. (klikk, és megnyílik a térkép) A férőhelyek korlátozottak, ezért csak bejelentkezés alapján fogadunk!

Mikor? Délelőtt:

  • 8.30-9.30       KEDD, CSÜTÖRTÖK, PÉNTEK

Este:

  • 18.00 és 19.15   KEDD, CSÜTÖRTÖK

  • 19.15   HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK

Minőség - Védett márka A KAKUSEI Tabata/HIIT-t, mint márkát, és eljárást is szabadalom védi, így aki ezekre az órákra jelentkezik, ezen az oldalon ellenőrizheti, hogy az általunk elismert oktató oktatja-e, egyáltalán olyan órán vett-e részt, amelyet meghirdettek. A Tabata módszerrel számos edzést lehet végezni, amik ugyanolyan jók. Viszont a KAKUSEI Tabata/HIIT specialitása miatt ezt a fajta órát csak mi csináljuk. Keress bennünket, és 100%, hogy azt kapod, amit szeretnél. JELENTKEZÉS

306 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page