top of page

7 dolog, ami a narancsbőrért felelős


Az ülő életmód nem igazán tesz jót a bőrnek, miután eleve mozgásra születtünk. Ehhez csak ráadás, ha ezenkívül nem jól étkezel. Lássuk a főbb ételeket, amik nem tesznek jót. Ismételten felhívjuk a figyelmet! Ne drasztikus változtatáson törd a fejed, hanem finomhangolással változtass fokozatosan, ez a legfontosabb, mikor változtatást hozol az életedbe.


Nagyon-nagyon fontos! Igyál eleget! Ha keveset iszol, és még a hajlamot is örökölted a narancsbőrre, sajnos elkerülhetetlen, hogy kialakuljon, ezért az első változtatás az legyen, hogy iszol elegendőt! Javasoljuk, 2 óránként igyál egy pohár vizet (ha egy nap 16 órát ébren vagy és 8-at alszol, az szerény számításaink szerint 9x 2,5 dl vízet jelent, mert a 0. az ébredés (!), tehát meg is van a kb. 2 liter, ha számodra több az ideális, ennek megfelelően változtasd 3-4 dl a 2 óránkénti adagot.


Lássuk azt a 7 dolgot, ami nem segít eltüntetni a narancsbőrt:

  1. Liszt: Konkrétan a fehér lisztre gondolunk. Tudod feldolgozott, finomított élelmiszer. Erről már biztos, hogy rengeteget olvastál.

  2. Ketchup, mustár majonéz (szószok): Különösen a már kész szószok okozzák a legnagyobb problémát. Ne az ízeket vedd el magadtól, készíts házilag, hozzáadott cuccok nélkül. És legyen mértékletesség! Bizony láttam már ketchupos tésztát! Ah...

  3. Gyorsételek: Mire gondol a költő ebben az esetben? Kolbász, hamburger, hot-dog. Rengeteg hozzáadott ízfokozó van ezekben az ételekben. Zömében zsírt tartalmaznak, pedig sokan azt hiszik, hogy magas a fehérje tartalmuk. Bizony-bizony alacsony fehérjetartalom magas zsírtartalommal párosítva, naná, hogy cellulitben jelenik meg! Kerüld ezeket az ételeket!

  4. Tejtermékek: Hiedelemmel ellentétben, pl. az ömlesztet sajt is magas zsírtartalmú, a tejben is ott a tejcukor, és a tejzsír, így javaslatunk szerint 1 pohár tejet ne lépd túl, és válaszd a csökkentett zsírtartalmú sajtokat, vedd visszább a fogyasztásukat.

  5. Édesség: Minden, amiben hozzáadott cukor van,narancsbőrt okozhat. Fontos a szénhidrát, mint összetevő, de ne nassolj! Inkább egyél meg egy almát!

  6. : Túlságosan ne sózd az ételeidet, mert ugyanúgy egészségtelen, mint a túl sok cukor. A túlzott sófogyasztás szív és érrendszeri gondokat is okozhat. Szóval tessék gondolkodni!

  7. Szénsavas italok: Ezek az üdítő italok sajnos túl sok cukrot tartalmaznak, így magas kalóriatartalom nem párosul semmilyen hasznos tápanyag bevitellel, így teljesen feleslegesek. Helyettük igyunk vizet, vagy frissen facsart gyümölcsleveket.

Megoldás? Tényleg gondolkozz és optimálisan kezdd el beállítani az étkezésedet. Drasztikus megoldások helyett fokozatos cseréket ajánlunk. Pl. első héten hagyd el a cukros üdítőket, és igyál vizet. Második héten fogd vissza a különböző szószok kontrollálatlan fogyasztását, stb. Írj nekünk, ha elakadásod van, segítünk. kakusei.tabata@gmail.com


BÓNUSZ:

Mozogj rendszeresen! Miután küldetésünk is az, hogy minél több embert rávegyünk a mozgásra, annak szeretetére, az egészséges élet érdekében, ezért nem győzzük hangsúlyozni, hogy az emberi test mozgásra lett kitalálva! Tehát állj fel a székből, az autóból, a nem tudom honnan és kezdj el minél előbb rendszeresen mozogni! A mozgáshiány is narancsbőrt okozhat!


Ajánlunk Neked egy kiváló csomagot, mellyel otthon tudsz edzeni, és alig 1500 Ft-ba kerül. Végezd a gyakorlatokat 1 hónapig, és ha elküldöd az előtte-utána élményedet, fényképedet, megajándékozunk még egy havi csomaggal, vagy egy fél órás konzultációs lehetőséggel.


SZŐLŐ csomag: 1.500 Ft MEGRENDELÉS

148 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page