top of page

ELŐFIZETŐI TAGSÁG

Előfizetői tagság

Azoknak, kik igazán komolyan gondolják a rendszeres testedzést!

Egyik legkedvezőbb forma, amit most választani tudsz. Minden hónapban 12 db új videót kapsz, mindig a legújabbat. És ez azt is jelenti, hogy havi 12 különböző edzés lehet a Tied, előfizetői áron! (150 Ft/nap!) Persze ne csak birtokold, hanem eddz is velünk!

Ezek összevágott komplett edzévideók, melyekre tudsz edzeni. Ár tekintetében egyértelműen a legkedvezőbb lehetőség, viszont nincs személyes kontakt. Azaz dehogynem! Havonta lehet kérni 1/2 órás személyes konzultációt minden előfizetőnek! A videókon a KAKUSEI-ben dolgozó vagy dolgozott edzők, edzőtársak vannak felvéve, illetve az ÉLŐ edzésekből kerültek összevágásra az edzések.

Eddz ott és akkor, mikor ráérsz

A legtöbb ember tudja, hogy mozogni kellene. El is kezdi, de ha valami megtöri a rendet, már nem megy el edzésre. Akár több hétig is. :( Mi azt ajánljuk, az edzéseket igazítsd a saját idődhöz. Eddz akkor, mikor ráérsz! Online felületünkön folyamatosan cseréljük az edzéseket, így soha nem fogsz ráunni, viszont akkor edz, amikor akarsz. Komplett 1 órás programokat kapsz, melyekkel hetente formában tudod tartani magadat.

Bizonyított tény, hogy a Tabata/HIIT edzések a leghatékonyabbak, ha formás testet szeretnél. Intervallum típúsú ezdéseknél nem a koreográfia a cél, és az sem, hogy egy jót táncoljál. DE cél, hogy a maximumot hozd ki a testedből, azt a lehető legjobb és legintenzívebb mozgással. Ha ezt jól csinálod, a tested reagál, és az edzésformának köszönhetően az utóégető hatást is ki tudod használni, mely 12-24-48 óra is lehet. Az intenzív mozgást rövid pihenőkkel szakítjuk meg, így adva a szervezetnek időt, hogy kicsit regenerálódjon. A végére már teljesen ki kell fárasztanunk magunkat úgy, hogy lépni se legyen kedvünk. Ekkor érjük el azt, amit ezzel az edzéssel el lehet. Így ne habozz, a 96%-os sikerességi ráta teljes garanciát ad. CSAK CSINÁLNOD KELL!

Felületünk online, zárt. Így csak az előfizetőink látják az oldalt, amit használunk. Nincs szükség sok felszerelésre, különösen nem egy fitnesstermi komplett felszerelésre! Teljesen elegendő a saját testsúlyod, és néhány otthon is fellelhető háztartási eszköz. Például párna, öblítős flakon, hátizsák, stb. Persze 1-2 felszerelést vásárolhatsz. Természetesen szükséges az elhatározás, a rászánt idő, kb. 2 nm hely, víz, törölköző, és kedvenc edzőcucc. Esetleg kedvenc zene. :)

Milyen jellegűek az edzések?

HIIT/ Tabata edzések ún. intervallum típúsú edzések, melyek meghatározott ideig azonos feladatokat takar, kis pihenőkkel, melyek azt a célt szolgálják, hogy szervezeted arra a kis időre megpihenjen, hogy újra teljes bedobással tudjon dolgozni.

Az edzéseken a saját testsúlyunkat és néhány eszközt veszünk igénybe. Minden videó alatt olvasható, hogy mi szükséges az edzéshez, és milyen otthon található eszközzel váltható ki. Nem kell fitnesstermet felvásárolni. 

Mai ismereteink szerint az egyik leghatékonyabb edzésforma az állóképesség és erő fejlesztésére, megőrzésére. Kiváló alakformáló, mert 24-48 óráig is tart az utóégető hatása.

Amire Neked szükséged van, az szakképzett edzők által összeállított edzésprogram. Ez minden problémát kiküszöböl.

  • Nem össze-vissza edzel.

  • Szakképzett edző állítja össze a programot

  • A Tabata/HIIT edzések a leghatékonyabbak, ha tónusos izmokat szeretnél, utóégető hatásuknak köszönhetően

  • Nem fogsz ráunni, mert cserélődnek az edzések folyamatosan.

  • Hús, vér emberek vagyunk, bármikor megkereshetsz bennünket, ha problémába ütközöl.

Edzésed:

Akkor, és ott végzed, ahol akarod. Munkabeosztásod, családod, stb. így nem tud akadályt gördíteni eléd, hiszen Te igazítod saját magadhoz, hogy mikor edzel. 

Milyen lesz, ha előfizetsz?

Életenergiád egészen biztosan megnövekszik. Erőnléted sokkal jobb lesz. Nem csak bírni fogod a hétköznapi stresszt, de jókedvű, mosolygós napok várnak Rád. (Némi izomlázzal fűszerezve :) )

 

Ha ma elkezded, 1 hónapon belül hatalmas változások következnek be.

Fittebb, egészségesebb leszel, és ez nem csak a Te érdeked, hanem a családodé, környezetedé is!

Vannak-e visszajelzések? 

- hát persze

Mihók Mónika2019.08.05.JPG
bottom of page