top of page

Az a célunk, hogy minél több emberhez eljusson az általunk szeretett Tabata/HIIT

Hogy miért?

  • Ugye Te is szeretnél feszesebb, tónusosabb izomzatot?

  • Ugye Te is szeretnél fitt és egészséges testben élni?

  • Ugye Te is szeretnéd, ha jobban bírnád a mindennapi kihívásokat?

  • Ugye Te is szeretnéd, ha mindez kívül és belül is érezhető lenne?

A HIIT edzés az egyik leghatékonyabb forma, ha formás és szép alakot szeretnél akár férfi vagy, akár nő. Mi azt szeretnénk, hogy Ti is felfedezzétek magatoknak ezt a csodálatos edzésfajtát, és saját elvárásaitoknak megfelelően alakuljon, formálódjon a testetek.​

Mi azért vagyunk, hogy Nektek ez sikerüljön: Különböző csomagokat, edzéseket, klubtagságot kínálunk, melyek azért vannak, hogy Ti is olyan szépek legyetek, amilyenek szeretnétek lenni. Ez nem lehetetlen, hiszen mi segítünk, nektek pedig csak el kell fogadni a segítséget. Az oldalon szakképzett, profi edzők állítják össze az egész testre kiterjedő edzéseket. Ezt folyamatosan cseréljük az egyhangúság elkerülése végett. Találsz ingyenes programokat is, ha még nem engedheted meg magadnak, hogy klubtag legyél. Ha folyamatosan követsz minket, számtalan hasznos információt osztunk meg edzéseinkkel, és az egészséges életmóddal kapcsolatban. Egy sportegyesület közösségéhez tartozhattok, ahol hasonló emberekkel is találkozhattok egy-egy esemény kapcsán.

A HIIT jelentése:Magas Intenzitású Intervallum Edzés. Az intervallumoknak köszönhetően folyamatosan magas ingernek van kitéve a test, amit rövid pihenőkkel szakítunk meg. Ennek jelentősége, hogy így olyan állapotba hozzuk a testünket, melyre kénytelen reagálni. És az egyik reagálás, hogy edzés után is kalóriát éget. Mi ezt használjuk ki, és alkalmazzuk.

Mi az a Tabata?
Izumi Tabata japán tudós dolgozta ki módszerét, mely az intervallumedzéseken belül speciálisan kialakított módszert vizsgálta. És módszere sikeresnek bizonyult, így az eljárás neve után lett Tabata. A japán gyorskorcsolya válogatottnak dolgozta ki a módszerét, melyet azóta több sportág is magára szabta és használta, illetve használja a mai napig. Mi magunk is.

 

Tabata professzor bebizonyította, hogy jelentős teljesítménynövekedést lehet elérni az általa kifejlesztett módszerrel a közepes intenzitású aerob edzésekkel szemben.

Szóval ne tétovázz!

Itt szakképzett edzők, edzések érhetőek el online, csak azért, hogy Te jobb legyél!

  • jobb legyen az állóképességed

  • jobb állapotban legyen a tested

  • jobb egészségnek örvendj

  • jobb legyen az alakod

  • jobban tudjanak az izmaid dolgozni …

About
Edzőink

És milyen véleménnyel vannak rólunk?

Cs.Csilla2019.01.31.JPG

EDZŐINK

BRUSZT MÁRIA

vezetőedző

2007 óta az egyesület alapítása óta vezetem a KAKUSEI SE-t. Fő célkitűzésünk, hogy minél több embert vegyünk rá a mozgás szeretetére. Az évek folyamán rájöttem, hogy az emberek bármire képesek, ha hisznek benne, ezért a Tabata és HIIT módszerrel sok olyan embernek segítettem már, aki több himi-humi edzés után nálunk eredményeket ért el, és ez azóta is töretlen.

Fekete Csaba

Testnevelő-edző

Gyermekkoromban karateversenyzőként nagy sikereket értem el. Világkupa III. hely, országos bajnokságok, magyar bajnokságok dobogós helyein végeztem. Középiskola után a Testnevelési Egyetemen tanultam tovább. Az egyesületben 18 éves korom óta tartok edzéseket. A Tabatával és HIIT-vel számos ügyfelem állóképessége és erőnléte változott meg pozitív irányban. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a mozgásfajtát.
Kitti[1].jpg

BALLER KITTI

fitness sportoktató

Életem minden szakaszában jelen volt a sport. Gyermekkoromban fociztam. A mai napig Spartan Race versenyeken veszek részt, szeretem a futást. A KAKUSEI SE-ben 2018 óta dolgozom. Tabata, HIIT edzések kiváló módszereket tartalmaznak, ha Te változtatni szeretnél az állóképességeden, az alakodon, vagy csak egyszerűen egy jó edzésfajtát keresel. Az intenzív szakaszok kellőképpen megdolgoztatnak, így csak ajánlani tudom mindenkinek akár csak az egészségedet szeretnéd megőrizni, vagy kiegészítő edzést keresel pl. a futás mellé!
Egyesületről
bottom of page